Hanner

DKskdCH Kazoos Adonis. Lækker blød han efter Atlas og Selma.
Adonis nogle bis junior 1, samt en enkelt bisplacering som voksen.

DKkdCH Kazoos Otello. Efter Helios og Solbær.

BOYkd5-23 DKskdCH Kazoos Zeus. Lækker chokoladseotter efter Helios og Sirup.
Zeus har lige vundet BIS 1 i Skævinge ved dommer Christina. Han har flere andre bisplaceringer, som han har vundet i løbet af året.

DKskdCH Kazoos Lancelot. Alt for lækker dreng efter Atlas og Vigdis.
Lancelot har været på sin første udstilling i Skævinge, hvor han blev BIS 4 ved både Christina og Benedicte.

DKskdCH Kazoos Birk. Efter Atlas og Fiona. Birk var til salg som lille, uden at nogen bed på, og nu er han så lækker, at han bliver.
Birk har været på sin første udstilling, hvor han blev BIS junior 2 ved Dommer Nete og BIS junior 1 ved dommer Benedicte. Siden fik han både bis 1 og andre bisplaceringer.

DKkdCH Kazoos Villads. Efter fantastiske Bauns Villum, som jeg fik lov at låne af Marianne, og Jordbær. Lige nu har han lidt travlt med at vokse i længden, men når massen kommer rigtigt på, bliver han for lækker.

DKkdCH Kazoos Pesto. Efter Stormvind, der ikke har kunnet gøre en hun drægtig, skønt han har haft utallige mulighder i sit 4-årige liv. Moonlight er mor.

DKskdCH Kazoos Poseidon. Smuk han efter Helios og Cappuccino.

DKkdCH Bauns Wilbur. Sød han fra Marianne, som forhåbentlig kan parre nogle af mine satinhunner, når han bliver stor. Han er en glad lille fyr, der holder mange fester sammen med Honningkage.

Kazoos Totte. Efter Josefine og Stormvind. Den længe ventede arvtager fra Honningkage, som er morfar til ham. Jeg skal kun have én hvirvellinje, og ham her er virkelig sød og meget populær hos mine børn.

Kazoos Orri. Hans mor Helga døde desværre kort efter fødslen, så ham og søster er flasket op, medens de har gået hos Josefine og hendes tre unger. Far er Stormvind. Da hans mors familie har islandske navne, og Orri Oskarsson scorede hattrick i Parken lige omkring da han blev født, kom han til at hedde Orri.

Kazoos Havtorn. Længe ventet baby efter Multebær og Lancelot. Den parring har været planlagt længe, og det var dejligt at få sikret at have afkom fra de to fantastiske dyr.