Mindesiden

Her kan du se de dyr der har været i vores opdræt, som desværre er på de evige mælkebøttemarker.

Kazoos Moonlight. Efter LUX Thomas og Hindbær. Moon fik to kuld i rap, efter Stormvind pludselig vågnede op som 4-årig, og gjorde hende drægtig efter fødslen af det første kuld. Hun er utrolig smuk, men skal ikke have flere kuld.

DKkdCH Kazoos Helga. Stor flothun efter Vigdis og Atlas.
Helga vandt BIS junior 2 til DM.

BOYkd2-23 DKskdCH Kazoos Saga. Lækker pige, som er en af Christoffers favoritter. Han har hende oppe mange gange hver dag. I øjeblikket er hun vores mest vindende gris, men hun skal snart parres med Zeus.

Kazoos Thalia. Flot stor hun efter Bonzai og Wilma. Hun er en sjov og opsøgende gris, som elsker snacks på burkanten. Thalia blev kun udstillet som junior. Derefter fik hun en stor talgknude på ryggen, som blev fjernet, så fik hun kuld, og nu går hun med Honningkage.

BOYkd4-19 DKskdCH NordjrM-19 Kazoos Lupus. Buff/chokolade/hvid han efter Ursus og Alberte. Utrolig lækker og veludviklet han, som på sin første udstilling blev nordisk mester junior. Ham har jeg store tanker om, og forventninger til. Desværre har Lupus aldrig kunnet finde ud af at lave damer. Siden vandt han en hel del, som hans titel også viser.

DKskdCH Kazoos Helios. Lækkert enebarn efter Porsche og Jacob. Her på sine lidt ældre dage.
Helios vandt altid sin klasse, som den lækre bøf han var som ung. Der var dog andre der vandt over ham i finalen.

DKskdCH Kazoos Mewtwo. Orangeagouti/gylden/hvid crested han efter Hip Hop og Rita. Mewtwo fik jeg tilbage fra tidligere ejer, da hun lukkede sit opdræt. Han skulle have været kastrat, men var stadig intakt da jeg fik ham hjem. Efter jeg pludselig mistede Hip Hop, er jeg glad for at få ham hjem. På billedet er Mewtwo blevet en gammel fyr. Han er stadig intakt han, men kan ikke gøre hunner drægtige.

Kazoos Fawkes. Sort/hvid/gylden satin. Vidunderligt enebarn efter Hedwig og Lille Bjørn. Han er ikke så stor, men har en krop der er fast som granit, og så er han rigtig sød. Han har fået en enkelt unge med Lenes Hyldeblomst, men går nu sammen med sin mor, som er steriliseret. Han kan sættes i avl, når jeg får brug for ham. Indtil da går han bare og skinner. Fawkes blev kastreret, da han begyndte at udvikle fattyeye, som sin mor. Nu er den linje lukket, for det var åbenbart arveligt. Han er en rigtig smuk og glad kastrat. 

DKskdCH Kazoos Ursa Minor. Hvid/chokolade/buff satin efter Lille Bjørn og Rumba. Ursa er en virkelig smuk lille pige. Hun har født et kuld på tre unger efter Jacob. Senere er hun blevet mor til Selma og Solveig, hvor Alfred er far.

Kazoos Viola. Chokolade/gylden/hvid crested satin. Efter Fluffy og Hip Hop. Smuk lille charmerende pige. Hun er Andreas’ marsvin. Viola er mor til Krokus, som hun har fået med Jacob.
På billedet er Viola 6,5 år gammel. Sover meget, men er straks frisk, når der kommer ærteflager, og vild med små unger, som bliver vasket, nusset og sovet med.

Kazoos Apollon. Sjov fyr med halvlangt garn efter Atlas og Selma.
Apollon har vundet BIS junior i kreds 1 i foråret.

DKskdCH BOYkd4-21 Kazoos Atlas. Eneste overlevne blandt fem i Kalisto og Vitus’ kuld. Fantastisk dreng at have stående på burkanten.
Atlas har både været BIS junior, BIS 1 og har flere andre bisplaceringer.

DKskdCH Kazoos Kamerina. Søde Kama blev ikke så gammel, men hun efterlader to smukke døtre, Cappuccino og Cafe Latte, som hun fik med Malte.

Kazoos Vigfus. Fantastiske tamme dreng, der altid tiggede ærteflager, og som under corona underholdt Thomas, da han arbejdede hjemme i stuen. Meget savnet.

DKskdCH Kazoos Selma. Min helt igennem fantastiske smukke pige, som drog herfra alt for tidligt. Godt jeg har tre af hendes børn.

Bauns Etna. Slet ikke til at bære, at skulle miste denne lille krudtugle, som jeg faldt for i Mariannes video, hvor hun popcornede i en køje. Hun nåede lige at blive så stor og smuk, og så lå hun desværre død en meget varm sommerdag, dagen før jeg også mistede Selma, som var semilanghåret.

Kazoos Bonzai. Han blev solgt til kæl, men kom retur efter burmakkeren døde. Meget fjolleglad og kælen dreng, som fik et kuld unger, gik med Adonis til han blev voksen, og derefter lillebror Apollon. Da Bonzai endelig skulle have været kastreret, så han kunne få en damegruppe, fandt jeg desværre en knude i lysken på ham.

DKskdCH Kazoos Malte. Fantastiske Malte blev desværre ikke ret gammel, før han fik en tandbyld, der ikke kunne gøres noget ved. Han har to børn hos os, og Mettes hun blev parret af ham, hvilket gav Odin by Martha og Loke by Martha.

DKskdCH Kazoos Musling. Søde og kæmpe store Musling havde desværre tendens til at få blæresten. Hun fik fjernes en kæmpe stor en, der sad i urinrøret, men da der kom endnu en, besluttede jeg at det var tid til farvel.

Kazoos Solbær. Smukke lille satinpige. Blev mor til min han Otello.

DKskdCH Kazoos Blomme
Chokolade/buff/hvid hun efter Ananas og Lille Bjørn. Blomme er fantastisk, og har lige vundet BIS 1. Hun er desuden en frækkert og meget charmerende at se på. Mor til Alfred og Malte.

DKkdCH LUX Olivia. Smuk lille satindame, som jeg har fået af Sofie. Jeg glæder mig til at få hende hjem. Olivia er fantastisk nysgerrig og smuk. På sin første udstilling vandt hun BIS Junior 2, kun overgået af Sofus. Olivia er frygteligt savnet af Christoffer. Hun var hans all times yndlingsmarsvin.

BOYkd1-19 sk-19 DKskdCH Kazoos KallistoKæmpe enebarn efter Rumba og Jacob. Hun har de smukkeste øjne. Kallisto har på sine to første dobbeltudstillinger vundet BIS 1 to gange. Og det blev til flere sidenhen. Mor til tre enebørn. Kalypso, Kamarina og Maia.

Kazoos Kalypso. Chokolade/gylden/hvid satin efter Kallisto og Sofus. Et meget savnet marsvin, af både Caroline og mig. Hun fik kalkmangel, da hun var højdrægtig med fem unger, og stor og muskuløs som hun var, var det en frygtelig oplevelse, at sidde med hende i timevis, medens hun forsøgte at springe ud af favnen på mig, hver gang kramperne kom. Hun klarede den, men fødte dagen efter fire døde og en levende unge. Den levende er Atlas. Efter yderligere at have kæmpet med hende og kalkmangel flere gange, besluttede jeg at det måtte have en ende.

Snebold

Snebold løb rundt i et villakvarter i Ølstykke, fuld af sår pga. skab og meget tynd. Vi tog ham ind til behandling og kærlig plejer, og fik ham ksatreret, da han var blevet frisk og stor. På billedet er han med sin lille familie. Hotte Lotte og hendes baby Isabella 

BOYkd2-19 DKskdCH DMkdj-19 Kazoos Sofus

Chokolade/gylden/hvid tan satinhan efter Ida og Ursus

Sofus har vundet fem gange bis junior, bis 2 og bedste A-dyr, samt bis 1. 

Nu går han med Isabella, og prøver at lave trefarvede unger med chokolade.

BOYkd2-19 DKskdCH DMkdj-19 Kazoos Sofus. Chokolade/gylden/hvid tan satinhan efter Ida og Ursus. Store dejlige Sofus var Andreas’ trøst, da han mistede sin Cocio.

DKskdCH Kazoos Norbert. Hvid/chokolade/gylden crested efter Fluffy og Hip Hop. Han er bare perfekt, og minder rigtig meget i udtryk om Romeo, som desværre ikke er her mere. Norbert fik desværre ingen unger, men jeg har hans nevø Helios, som ligner ham meget.

DKskdCH Kazoos Sveske. Chokolade/hvid/gylden satin efter Ananas og Lille Bjør. På billeder er hun højdrægtig. Sveske var vild som ung, og ikke så hurtigt udviklet som søster Blomme. Efter sit første kuld kom hun med fuld fart, og vandt to gange bis 1 og flere andre bisplaceringer. Rosin, som jeg beoldt fra første kuld døde pludseligt, kun 7 måneder gammel, så de tre piger der kom i næste kuld blev her alle sammen. Hindbær, Blåbær og Jordbær.

Kazoos Mus. Smuk pige efter Yuli og Lynet. Mus blev parret med Jacob, men aborterede fire unger ca tre uger før tid. Hun tager det heldigvis pænt, så vi prøver igen om et stykke tid.

BOYkd5-19 DKskdCH Kazoos IsabellaChokolade/gylden/hvid crested hun efter Hotte Lotte og Hagrid. Isabella har på sine to første dobbeltudstillinger vundet BIS 1 og BIS 3. Senere vandt hun endnu mere, og blev mor til søde Vigfus.

DKskdCH Kazoos Rumba. Fantastiske lille pige, med det dejligste temperament. To af hendes unger, Taurus og Kallisto blev BOYkd1 i to på hinanden følgende år. Caroline holdt hånden over hende. Først da hun fik en tumor i munden, som heldigvis var let at fjerne, og godartet, og da hun senere begyndte at skrante. Rumba elskede små unger, som hun hjalp med at pakke ud og passe.

BOYkd1-17 sk-17 DMkd-16 DKskdCH Kazoos Alberte. Smuk hun efter Johanna og Albert. Alberte er fantastisk. Meget smuk og blød, og har vundet to gange bis junior og to gange bis 1, selvom hun ikke har været udstillet særlig meget. I 2017 har Alberte været bis 1 fire gange, og desuden har hun to andre bisplaceringer. Hun har fået et kuld på tre unger efter Ursus, hvorfra jeg beholder Alba. Senere fik hun Lupus. Hverken Alba eller Lupus har desværre lavet unger.

Kazoos Hope. Sød lille hun efter Lille Bjørn og Faith. Hun var utrolig lille, selvom begge forældre var meget store. Måske fordi hun var fra et kuld på otte, hvor de andre fire overlevende var store hanner. Sørøversofie fik mælk, og var mor for Hope, selvom hun ikke havde haft unger længe.

DKkdCH Kazoos Alfred. Chokolade/gylden/hvid han efter Blomme og Vitus. Lækker blød og blid han, som nåede at blive far til Selma og Solveig.

Kazoos Tango. Tango fik jeg retur, da hun var knap et år gammel. Hun er så sjov og fuld af personlighed, at hun er blevet boende. Hun er steriliseret, og er kone til min game han Jacob.

Faith. Chokolade/gylden/hvis hun. Oprindeligt kom hun fra Starwars opdræt, men det lukkede, før hun nåede at få en stamtavle. Hun blev solgt til et sted, hvor hun ikke blev passet så godt, hvor Nannahentede hende fra. Efter er kuld hos Nanna, har jeg købt hende i foråret 2017. Faith fødte en enkelt død unge, som Hip Hop var far til, og derefter fik hun et kuld på otte med Lille Bjørn, hvor fem overlevede. Jeg beholdt pigen Hope

DKskdCH Kazoos Jacob. Jacob er en stor dejlig han efter Sørøver Sofie og Odder. Jacob har fået sine første unger hos Bauns opdræt, som lånte ham i sommerferien. De er meget smukke. Efterfølgende har han fået et kuld med Supernova, hvor min beholde desværre ikke klarede den, og et kuld med Golden Eye, hvofra jeg beholder Tekop, som ikke kunne finde ud af at die, og derfor ikke er s stor, men meget smuk. Siden sidst har jeg fået et par kuld mere efter Jacob. Fra Viola har jeg beholdt Krokus, Fra Tine Pibgvins kuld beholdt jeg Rita, og Fra Rumba har jeg beholdt Kallisto. Jacob går nu sammen med den steriliserede hun Tango og nyder sit otium. 

Severins Vitus. Vitus købte jeg af Camilla den dag han blev født. Han er efter Kazoos Chap, som er et af de bedste dyr jeg har solgt, så da der dukkede en fin han op efter ham, så slog jeg til. Vitus er en virkelig sød og nysgerrig han. Der var ikke plads til ham i udstillingskasserne medens han var ung, og derefter fik han en tumor i øret, som blev opereret væk. Det er gået helt fint, og kan ikke ses.
Vitus ses i virkelig mange stamtavler. Det skyldes at jeg selv har brugt ham mere end det var meningen, fordi andre af mine hanner ikke ville lave unger. Derudover fik Dorthe et kuld efter ham, og de har også været ret aktive.

Kazoos Cassiopeia. Sort/hvid/gylden hun efter Rita og Taurus. Cassi blev mor til min fantastiske danmarksmester og nordisk mester junior Sirup, før hun desværre døde alt for tidligt.

Kazoos Pina Colada. Efter Ananas og Vitus. Pina måtte have hjælp fra dyrlægen til at få en kæmpe unge ud, da hun var drægtig. Hun overlevede med nød og næppe med hjælp fra Christina V, som passede hende medens jeg var på ferie. Ungen overlevede ikke fødslen. Senere blev hun steriliseret, men hun blev ikke ret gammel, da jeg tror den store tur hun var igennem tog hårdt på hende.

Kazoos Athene. Vildt smuk satinhun efter Tekop og Hagrid

BOYkd1-18 sk-18 DKskdCH Kazoos Taurus. Gylden/hvid satin crested efter Rumba og Lille Bjørn. En gylden/hvid han var ikke hvad jeg havde brug for, men Taurus er så smuk, og har udviklet sig fantastisk. Han har vundet tre gange bis junior, og blev på sin første udstilling som senior bis 1. Han er hvad jeg forstår ved et rigtigt satinkæledyr. Taurus har vundet et hav af BIS-placeringer i løbet af 2018, og bliver nu pensioneret fra udstilling. Han og Norbert går rigtig godt sammen, så han kommer ikke i avl før jeg har nogle hunner til dem begge, så det giver mening at skille dem ad. Taurus blev far til Cassiopeia og til to kuld med Musling.

DKskdCH Kazoos Krokus. Orangeagouti/gylden/hvid crested satin efter Viola og Jacob. Vidunderlig hun, som jeg savner meget.

NordMkdj-16 DKskdCH Kazoos Ida

Ida er så smuk, og har rigtig meget personlighed. Hun står på burkanten og opsøger mig hele tiden, når jeg er i stuen. På sin første udstilling blev hun Nordisk meste junior 2016, hvilket jeg selvfølgelig er meget stolt af. Hendes mor tog titlen som senior året før, og hendes mormor har også været placeret ved NM tilbage i 2011. Ida er blevet mor til Harry Potter. Derefter fik hun skønne Sofus.

BOYkd2-17 DKskdCH Kazoos Ananas. Chokolade/gylden crested efter Kiwi og Ursus. Ananas er et super lækkert dyr med stor personlighed. Hun har vundet bis junior, bis 3 og 4 gange bis 2.

DKskdCH Kazoos Alba. Chokoladetan/gylden/hvid hun efter Alberte og Ursus. Hun er allerede fantastisk. Er spændt på hvordan det går hende udstillingsmæssigt i 2018.Alba har vundet bis 2 to gange og bis junior 2 to gange, og er nu sat sammen med Hip Hop. Desværre fik hun aldrig unger.

DKskdCH Kazoos Rita. Gyldenagouti/hvid/gylden crested hun efter Tine Pingvin og Jacob. Jeg er glad for at jeg ikke solgte hende, nu hvor jeg har mistet hendes mor. Hun føles rigtig godt, og med en tyk og tæt pels. Rita fik et kuld på to lækre hanner sammen med Hip Hop. Den kombination prøver jeg igen. Rita fik Cassiopeia sammen med Taurus.

BOYkd1-16 DKskdCH Kazoos Rubeus Hagrid. Stor, lækker, blød og meget smuk hanunge efter Clea og Odus. Han flytter sammen med Farmand, når han bliver 4 uger. Hagrid har vundet bis junior to gange, bis 1 gang, bis 2 1 gang og bis 3 1 gang. Han er helt fantastisk, og meget glad. Hagrid blev mest vindende kæledyr i DMK i 2016. Signe har fået to unger efter han, og ham og Ida har lige sået en fantastisk hanunge sammen. Supernova har også fået et kuld på fire med ham, men nu er han lige onkel et stykke tid for Fawkes. Så må vi se om han skal have en lille dame eller to igen på et tidspunkt. Hagrid er i fuld sving igen. Han er blevet far til Athene og Isabella. Nu går han med Tines hun Papaya, og derefter bliver det Chokolade Musse og flere andre, der står for tur.

DKskdCH Kazoos Lille Bjørn

Lille Bjørn var slet ikke ventet. Bjørn har ikke kunnet gøre hunner drægtige, skønt han gik med forskellige hunner i halvandet år. Pludselig havde Julerose født denne lille frækkert. Han ligner hverken sin far eller mor, men kan er skøn, og vil rigtig gerne kæles. Noget af det gode ved Lille Bjørn er, at han ikke er i familie med Albus, som jeg har en del afkom efter. Bjørn har vundet dobbelt bis junior, men jeg lod ham blive hjemme i februar, fordi han motionerer så meget, at jeg syntes han havde løbet det hele af sig. I bakspejlet skulle jeg have taget ham med, for han er dejlig fast. Det er ikke sådan når man er hyperaktiv og glad i låget hele dagen, og racer rundt om sit hus. Siden jeg skrev sidst, er han blevet superchamp, og skal forhåbentlig være far inden for de næste par måneder. Lille Bjørn er som toårig i sit livs form. Han er blevet far til fire kuld, og laver de smukkeste unger. Han er stadig en meget sød og snakkesagelig han, og fuld af godt humør. Nu er Lille Bjørn kastrat. Jeg elsker at kunne gøre dette for mine avlshanner, så de kan have faste hunner at gå med når de bliver ældre, og ikke en irriterende hanunge eller skiftende hunner til parring. Lille Bjørn går med Rita, Athene og Tekop, og han nyder det.

DKskdCH Kazoos Emil

Kæmpe dreng efter Albus og Miamaja. Jeg tror aldrig jeg har set så bredt et marsvin i den alder, og så har han en meget lækker pels. Emil holder sin gamle far med selskab, til han ikke kan mere. Derefter er det planen at Emil skal være kastrat. Nogen synes det er synd at kastrere så flot en han, men hvordan får man ellers en flot kastrat?

NMkd-15 DKskdCH Kazoos Miamaja

Efter Tyttebær Maja og Romeo. Jeg er skuffet over, at hun er blevet semilanghåret, men hun er skøn og smuk alligevel.

Miamaja var på sin første udstilling få dage efter hun blev tre måneder. Jeg troede ikke hun havde en chance, fordi hun var så lille, så jeg var ved at lade hende blive hjemme. Det var godt jeg ikke gjorde det, for hun blev bis junior begge dage, selvom det var store klasser med store dyr. Siden vandt hun igen hunklassen for juniorer på Frederiksberg, og fik specialprisen for mest lovende. Miamaja er unik, med sin faste krop, der har den helt rigtige facon, sin bløde pels og charme. Hun slægter sin mor Tytte og sin halvsøster Klokkeblomst på.

Miamaja har lige vundet Nordisk mesterskab i kæledyr 2015! Det er fantastisk. Samtidig blev Odus og Fersken henholdsvis nr. 2 og nr. 3.

Miamaja fik et kuld på to i maj 2016, bestående af Emil, og Ida som vandt NM junior for kæledyr i 2016.

BOYkd5-14 DKskdCH Kazoos Miss Fitness

Fittie er fantastisk på alle måder, og er min ældste søns absolutte yndling. Hun er kælen, rolig og snakkende, og har en kæmpe krop med en meget lækker tyk pels. Fittie gjorde det rigtig godt det efterår hun blev udstillet, hvor hun blev BOYkd-5, selvom hun kun havde en halv sæson. Blandt andet blev hun BIS1 på sin første udstilling, 5 måneder gammel.

Fittie er et fantastisk dyr, og Christoffers absolutte yndlingsmarsvin. Stor, kælen og meget blød.

DKskdCH Kazoos Kamelen Johanna

Meget blød og sød pige. Pelsen findes ikke bedre. Hun vandt selv bis junior to gange pga. af blandt andet den pels, og nu har hendes datter Alberte vundet to gange bis junior og to gange bis 1, med netop kommentarer om hendes fantastiske pels. 

DKskdCH Yuli

Katrine har opdrættet denne fantastiske skønhed. Hun er efter Hamster og legendariske Creutzbergs George. Yuli er mor til Mus. Yuli var med på en enkelt udstilling som ung, hvor hun fik et cert og en førsteplads. Siden var hun ikke med, før som 2-årig. Der blev hun bis 1 på den ene udstilling. 

DKskdCH Kazoos Fluffy

Fluffy er en upser efter Julerose og Bjørn. Bjørn har ikke kunnet gøre hunner drægtige, men pludselig havde Julerose fået en unge, og Bjørn havde parret hende igen, så hun ti uger senere fik denne lille smuksak.

Hun er Hvid og chokolade med få gyldne hår, crest og semilang tyk og tæt pels.

Fluffy vandt BIS junior på sin første udstilling, og anden gang, som var den dag hun blev fem måneder, blev hun BIS 1 og BIS 2. Jeg er slet ikke i tvivl når jeg ser hende i buret, og når jeg tager hende op, at hun kvalitetsmæssigt er i en kategori for sig.

Fluffy har fire unger nu, og der findes ikke noget smukkere syn end hendes store, smukke, udtryksfulde hoved, når hun sidder tålmodigt med sit kuld under sig, med den store nakke som øverste punkt. Jeg elsker den gris.

DKskdCH Kazoos Hedwig. Vidunderligt enebarn efter Tine og Odus. Hedwig er både smuk, blød, sød og dejlig tyk. Hedwig har det yndigste lille fjæs, og den fasteste, tik tak-formede krop, med en meget tæt pels. Og så er der dejlig meget snak i hende. Hedwig er blevet steriliseret, og er selskab til Fawkes, nu hvor han ikke har nogen hunner han skal parre.

Kazoos Frøken Tekop. Navnet taler for sig selv. Hun har store smukke øjne. Desværre havde hun ikke begreb om, hvordan man dier, så det var lidt hårde fire ugers opstart med hende. Nu er hun fin, selvom hun halter bag sine tre søstre, skønt hun var den største ved fødslen. Jeg elsker min lille kælne Tekop. Tekop er blevet svimlende smuk, og skal parres med Bjørn, når den stædige Ananas er blevet drægtig. Det blev Hagrid hun blev parret med, og jeg har beholdt smukke Athene.

Bellevics Hotte Lotte. Chokolade/gylden/hvid crested. Lotte fik et kuld på 1 sammen med Hagrid. Hun hedder Isabella, og er blevet boende.

DKskdCH Kazoos Stella Nova. Vidunderlig blød lille chokolade/hvid crested dame efter Supernova og Hagrid. Stella blev aldrig parret, da den han jeg skulle have brugt, pludselig døde. Nu er hun blevet steriliseret, så hun kan holde en af mine hanner med selskab