Pensionister

Her kan du se de hunner der med sikkerhed ikke skal have flere kuld. De øverste er de ældste, og teksten står under billederne.

Kazoos Wilma. Stor og lækker satinhun efter Olivia og Vitus. To uger efter hun fødte sit kuld, hvor vi beholdt Thalia, fik hun voldsom kalkmangel. Jeg var til NM i Kastrup, da Caroline ringede hjem. Caroline klarede at give Wilma en indsprøjtning med kalk, og jeg skyndte mig hjem til hende. Når først en hun har haft kalkmangel, skal den ikke være drægtig igen, så Wilma går og nyder livet.

Kazoos Fiona. Efter Taurus og Musling. Mor til Birk og Ronja. Fiona er lillesøster til Lukas og til Feodora, som 4-ever havde, samt kuldsøster til Bettinas Joey. I modsætning til de andre, har hun ikke været udstillet, men hun har den lækreste pels, dejligt temperament og flot nakke. Første kuld aborterede hun, og først sent har hun fået et kuld igen, hvor jeg har beholdt begge, fordi de er fantastiske.

DKkdCH Kazoos Hindbær. Efter Vitus og Sveske. Smuk, stor, blød og lækker pige, med det sødeste temperament. Christoffer elsker hende så meget, at jeg ikke tør få flere unger efter hende. Hun fik et kuld med LUX Thomas, efter at have været en tur hos Sofie. Derfra beholdt vi Moonlight og Rytme Hans, og Sofie fik Safari.

DKskdCH Kazoos Blåbær. Efter Vitus og Sveske. Blåbær har fået to lækre kuld, hvorfra jeg har beholdt Jordbær og Multebær. Lækker pige, som har vundet bis 1, ligesom sin mor.

Kazoos Alyssa. Utrolig sød pige efter Sofus og Cassiopeia. Søster til Sirup. Alyssa skulle have været til Annette, men fik da hun var to uger noget med øjet, som ikke forsvandt. Jeg beholdt hende derfor, for at de det an, og fordi hun bare er sød. Efter nogle måneder måtte øjet fjernes, så hun er min lille sørøverpirat. Alyssa har aldrig fået kuld, da jeg ikke ved om det hun fejlede i øjet er arveligt.

NordPCJR-21 DMkdj-21 DKskdCH Kazoos Sirup. Fantastisk smuk og meget glad hun efter Sofus og Cassiopeia. Der er altid fuld speed og halløj, når Sirup og hendes datter Honning er i nærheden. Det siger sig selv, at de to sammen med Honnings fire unger, kan få hele reolen til at ryste 🙂

DKkdCH Kazoos Solsikke. Fra Moonlight og Adonis’ kuld. Hun minder i udtryk mere og mere om mormor Hindbær.