Kastrater

DKkdCH Kazoos Stormvind. Orangeagouti/gylden hvid crested han efter Krokus og Hagrid. Stormvind er en af Andreas’ yndlingsmarsvin, fordi han er ualmindeligt rolig, blød og snakkende. Storm har gået med mange hunner, så jeg havde opgivet at få unger fra ham. Pludselig var Moonlight drægtig, og der kom to hanner, hvor vi beholder Pesto, fordi han ligner Storms mor Krokus.
Nu er der pludselig kommet gang i den gamle fyr. To hunner, som jeg satte sammen med en anden han, for at de skulle parres, har med fire dages mellemrum fået et kuld som det kun kan være Stormvind der er far til. Det ene kom kun 7 uger efter hun var blevet sat sammen med en ny han, så der er ingen tvivl. Også Ronja tror jeg nu er drægtig med ham, så der er bestilt tid til kastration. Jeg nænner ikke at han skal gå med en anden han resten af sine dage, så selvom kastrationen er et sats, vil han få sine sidste dage sammen med sine elskede hunner, som han sover flittigt med. Ofte en på hver side under broen.

DKskdCH Kazoos Lukas. Stor flot dreng efter Taurus og Musling.
Jeg elsker Lukas, og havde glædet mig til unger efter ham. Det lykkedes ikke, da han var ung, og siden har han været godt selskab for flere hanunger. Nu er han kastreret og klar til dameselskab. Lukas elsker sin flok af fjollede hunner, og han fjoller gerne med dem.

BOYkd5-22 DKskdCH Bellevics Honningkage. Kagen er lavet i min stue, da Benedicte sendte sin Honning Margrethe på besøg hos Atlas. Jeg fik lovning på, at han kom her hjem, efter Benedicte ikke kunne bruge ham mere, for han er den smukkeste hvirvel jeg har set, og efter min elskede Atlas. Indtil videre har jeg beholdt søde Josefine efter ham, og han går med Thalia, i håb om endnu en beholder med strithår. Derefter bliver han nok kastreret.
Ud fra titlen siger det sig selv, at Kagen har været bisplaceret, og han har vundet bis 1 to gange.

Kazoos Rytme Hans. Efter LUX Thomas og Hindbær.
Hans har kun været udstillet en enkelt gang, hvor han blev bisplaceret af Nikita.