Hunner

Hunnerne

Her kan du se de af mine hunner der ikke umiddelbart er pensioneret fra avl, i rækkefølge efter alder. Teksten står under billedet.

DKskdCH BOYkd4-22 Kazoos Berta. Berta er bare smuk og blød. Hun er efter to af mine yndlingsdyr gennem tiden, Atlas og Selma. Jeg har beholdt Vigga efter hende. Desværre er hun ikke blevet drægtig med Zeus, selvom det er forsøgt i to omgange, men til gengæld har Zeus fået to skønne piger med Vigga, som Berta er mormor til.

DKskdCH Kazoos Vigdis. Stor flot hun efter Musling og Vigfus. Hun har sammen med Atlas fået Helga og Lancelot. Senere er hun blevet mor til Alvilda, hvor Hans er far.

DKskdCH Kazoos Jordbær. Hende her giver mig altid et smil på læben. Hun er så selvbevidst og fræk, hvilket Marianne også kan bevidne, en gang hun skulle stå med hende til en udstilling. Hun har ikke tid til at stå stille, skal undersøge alt, og er parat til at hoppe ind i dit ærme. Hendes datter Veronica er lige sådan. Jordbær er efter Blåbær og Helios.

Kazoos Maia. Smuk lille pige, som var enebarn i Kallisto og Sofus’ tredje kuld. Hun er lige blevet mor til Søren, som også var enebarn. Maia er blevet meget tam, og hun har den lækreste, bløde satinpels.

DKkdCH Kazoos Cappuccino. Efter Kamarina og Malte. Hun var min favorit fra kuldet, og Andreas ville have Cafe Latte, så de endte med at blive. Det er jeg glad for nu, hvor begge forældre desværre ikke er her mere. Stormvind blev sat sammen med dem, efter han uventet gjorde Moonlight drægtig, men jeg tror ikke der sker noget, så jeg sætter nok snart Helios ind til dem.
Cappuccino har vundet bis junior hos dommer Christina R. Cappuccino er mor til Cafe au Lait og Poseidon, som hun har fået med Helios. Hun er selv startet lidt på sin udstillingskarriere igen, og det har jeg forventninger til, for hun er kanon lækker.

Kazoos Cafe Latte. Andreas var helt solgt i hende her fra starten, og ville ikke høre tale om at sælge hende. Det er jeg sådan set glad for, for hun er så smuk.

DKskdCH Kazoos Honning. Efter Helios og Sirup. På billedet er hun højdrægtig med Bauns Villum, og fra kuldet beholder jeg Shiny og Melis. Honning er altid frisk på en fest i buret. Efter kuldet har hun fået sig nogle bisplaceringer og er blevet superchamp.

Kazoos Vigga. Lækker og meget blød hun efter Vigfus og Berta. Når man parrer to dyr med så lækker pels, ja så kommer der smækkert lækkert tæt og blødt garn. Hun er også rolig og let at komme til i buret, ligesom sin far. Vigga er mor til søstrene Lily og Liva, som Zeus er far til.

DKskdCH Kazoos Veronica. Hende skulle jeg ikke have beholdt, da jeg havde forelsket mig i hendes bror, og ventede unger efter samme han og mormoren også. Dog har Veronica taget mig med storm. Hun er for lækker, og selvsikkerheden selv.

DKskdCH Kazoos Multebær. Lækker hun efter Bauns Villum og Blåbær. Jeg var længe om at vælge mellem de to søstre Multebær og Syren, for de var så ens. Det endte med at blive Multebær, som jeg glæder mig til at vise frem. Selvom kuldet startede langsomt, så er det hende jeg har udvalgt blandt fem juniorhunner til næste udstilling, fordi hun er for lækker, og fordi Veronica er for fræk.
Multebær blev BIS junior 1 ved dommer Benedicte på sin første udstilling. Siden vandt hun en masse mere, herunder bis 1.

DKkdCH Kazoos Ronja. Efter Fiona og Atlas. Ronja og Birk har overrasket meget positivt, så de er blevet begge to. Hun er en fast lille godte med krudt bagi. Ronja fik søde Fenja med Villads, og derefter lille Ofelia med Stormvind.

Kazoos Josefine. Andreas har længe ønsket sig en lys hvirvel, så da hun kom, var det helt oplagt hans marsvin. Hun bor på hans værelse, og da vi var på ferie, skiftede han baggrunden på sin telefon, som ellers var et billede af hans venner, ud med det sødeste billede af Josefine. Bagefter blev der selvfølgelig skiftet tilbage 😀

DKskdCH Kazoos Shiny Jordbærtud. Da Marianne kalder sin hun efter Villum og Jordbær for Jordbærtud, måtte hende her jo også have det i sit navn, da hun kom ud med selvsamme tud, bare i satin. Shiny var et stykke større ved fødslen end de andre i kuldet, og har tonset på lige siden. Hun er et lille muskelbundt, som er alle vegne. Hun har vundet en del bisplaceringer.

DKskdCH Kazoos Melis. Hun er nødt til at bliver her, selvom jeg havde tilbudt hende til Marianne. Christoffer var ikke tilfreds, og hun minder så meget i udtryk om Sirup. Her har hun været i slagsmål med sin kuldebror, som blev ved at ville parre hende. Derfor såret på næsen. Melis har også vundet bisplaceringer, men dog ofte tabt til shiny. Nu er hun drægtig med Lancelot.

DKskdCH Kazoos Cafe Au Lait. Efter Cappuccino og Helios. Til dagligt kaldet Kaffe Ole, eller bare Ole 🙂 Det var meningen jeg skulle beholde hendes bror og en hun fra søsterens kuld, men hun er endt med at blive.

DKskdCH Kazoos Alvilda. Orangeagouti/gylden/hvid satin efter Hans og Vigdis. Der skal nyt billede til. Hun er blevet så smuk siden.

DKkdCH Kazoos Tinka. Creme/chokolade satin efter Saga og Zeus. Det er Christoffers gris, og hun er meget elsket.

DKkdCH Kazoos flora. Efter Saga og Zeus. Da vi desværre mistede Saga, grundet en hurtigtvoksende tumor, fik Christoffer lov at beholde begge hendes piger.

Kazoos Fenja. Enormt sød hun med den lækreste pels. Efter Ronja og Villads.

Kazoos Lily. Fantastisk lille satinhun efter Vigga og Zeus.

Kazoos Liva. Lige så fantastisk som søsteren Lily, og næsten en kopi af min elskede Sirup.